понеделник, 8 октомври 2018 г.

Парти с Панделки

   Изниза се още една година и дойде ред за градинско парти по случай рожденият  ден на Кали. Тази година отново благодаря на времето ,което както винаги беше с нас и изчака ,да мине купона , и след това да се развали. Моето момиче стана на 9 години и като всички млади хора е в час с новите технологии,приложения ,ютуб звезди ..... Затова тази година една такава личност беше вдъхновение за партито- Джоджо Сила (Jojo Siwa) . Една от запазените марки на тази млада американка са панделките.
 Този път поканите бяха по-различни.Направихме ги да са персонализирани точно за Калинка и във формата на Вип Пропуски ,като за партито на една истинска Вип Звезда.

  В уречения ден заредени с добро настроение,украсена градина и изискано меню празникът започна.


Имаше кексчеа с Jojo Siwa


  Когато на едно място има много деца има много енергия,най-лесния начин за нейното изразходване са игрите. От опит знам ,че когато малките имат голям кашон с  него се заформят различни интересни занимания. За този ден набавих няколко големи кашона и ги включих е забавата.


     
   В една от игрите всички трябваше да намерят скрити съкровища в загънати парчета от вестници,а в следващата трябваше да направят импровизирано целене на баскетболния кашон с разхвърляната хартия. Имаше и още много,но най весело е когато сам си измислиш приложение

  След всяко състезание трябва да има награда и нещо за възстановяване на силите. Всички получиха панделки ,като   тези на Джожо и шарена близалка.




   След толкова емоции дойде и времето на Тортата. Тя също имаше панделки,както и самата героиня беше на нея.





   Получи се един невероятен рожден ден. Всички вече с нетърпение очакват следващият :)
А когато всички са доволни ,положеният труд и усилия са заслужени .
         


2 коментара:

Masha E каза...

Очень красивый праздник получился! Поздравляю маму и дочку!

Albena Deshkova каза...

Спасибо 💞