вторник, 6 февруари 2018 г.

Вълшебното парти с еднорози

  Скоро имахме много важен празник у нас. Маги имаше рожден ден и по-точно Десетият ѝ рожден ден .А десетият рожден ден е първият юбилей на човек в живота :) И тъй като сме във вихъра на модния тренд -Еднорог , без много мислене това беше избрано за тема на партито.Първата крачка са поканите.


 

 Розови еднорози с любопитни и палави погледи приканваха гостите към празника. За съжаление някои бяха възпрепятствани.Но въпреки всичко стана веселба.   Имаше игри ,една от тях беше уцели Рога на Еднорога. Двата отбора бяха много борбени и нахъсани във всички състезания.                                          

  За финал всеки трябваше да прояви кулинарните си способности и сам да украси по един мъфин със сметана и най-различни красотички отгоре . Положиха се много усилия ,но резултатите бяха много красиви.



    Но какво се случи с тези произведения на сладкарското изкуство? Всеки трябваше да изяде украсеното от себе си по-най бързият начи,но  без ръце. 

А какво се случи съ сметаната ,която остана ,няма да ви кажа,нека остане загадка ;)За награда, за всичкото старание бях направила пинята пълна с лакомства .

Това не е призрак с шапка ,а еднорог :D :D :D Минута след тази снмка , той беше беше разпарчадисан :)  Едно от най-важните неща на един рожден ден е тортата и духането на свещичките. И този момент дойде .


 Беш
е истинско предизивкателство да снимам всички около тортата. Когато погледнах през обектива,насреща си видях 6 телефона ,които снимаха тортата и мен. Ех,това ново поколение!   

Годините на моето момиче вече са двуцифрени и се чудя ,кога порасна това дете? Кой им позволява да бързат толкова и къде изчезна малкото , пухкаво смещо говорещо съкровище?

 Обичам те мила и ти желая всичкото щастие и късмет на света!


Няма коментари: