неделя, 23 април 2017 г.

Дом,Птички,Срещи



  Дом. Магическо място за повечето хора. Мястото ,където изживяваме по-голямата част от живота си.Там изживяваме радости,тъги.Създаваме семейство,очакваме съпруга да се прибере от работа, децата от училище, брат от чужбина, мама и татко на гости.... Мястото където се чувстваме уютно,спокойно,мястото където се събираме всички,разделяме се на прага. Всеки дом има свой дух и Ключ.
  За рожденият ден на един близък и скъп за мен човек ,реших да му подаря закачалка за ключове,нищо ,че хобито му е да събира ключодържатели :). Много харесвам формата на къща и , когато започнах да измислям как ще изглежда,първото което ми хрумна бяха Птичките.


  Птичките ,които отлитат от родното гнездо,завръщат се, събират се,разделят се,имат малки, те порастват,учат се да летят,но никога не забравят своят Дом.
  И така,в едни прекрасни пролетни почивни дни ,символично се събрахме всички птички за ад се видим,да си разкажем как вървят нещата около нас,да си спомним за тези които ги няма и да се разделим с обещание за една по-скорошна среща.


 Нека този за когото е направена ,когато си закача ключа от колата,къщата,мазето... се сеща за тази хубава семейна среща и това да му донася една усмивка,дори бегла !

Няма коментари: